Не стивнуваат реакциите после вчерашното пуштање во употреба на автопатот Демир Капија-Смоквица кое беше пропратено со блех музика, а беше свртено и едно традиционално оро. Повторно креативноста на македонците доживеа кулминација на социјалните мрежи.

Во продолжение погледнете ги топ 20 постови во врска со прославата на отварањето на автопатот.

Внимание: Чочек во тунелот!


Автор: Администратор
Објавено на: 24/04/2018 11:12