На денешен пред 38 години, веста за смртта на Тито беше примена со шок и неверување кај поголемиот дел од населението во СФРЈ. Ништо поразлично не беше и на „вечното“ дерби помеѓу Хајдук и Црвена Ѕвезда.

Во продолжение погледнете ги инсертите кога беше соопштена веста за смртта на Маршалот.Автор: Администратор
Објавено на: 04/05/2018 02:18