Натпревар од пониските лига во Српската фудбалска лига. На полувремето гостите водеа со 0:3 а во второто им беше страв да ја допрат топката. Мораа да примат 4 гола, како знаат и умеат!Автор: Администратор
Објавено на: 26/05/2018 01:48