Никола Ќориќ од околијата на Нови Сад стана Инстаграм хит и ја направи својата венчавка незаборавна.

Имено, кога матичарката го праша – дали стапува вo брак по своја слободна волја, тој одговори: „Почекајте, не сум ја прашал мамичка”, што предизвика насмевки и кај невестата и кај гостите.

„Мамичка“, за среќа, веднаш даде благослов па свадбената церемонија продолжи без проблеми.

Видеото имаме дозвола да го прикажеме, оти младоженецот веќе ја прашал мамичка за тоа.Автор: Администратор
Објавено на: 29/10/2018 19:44