На социјалните мрежи се појави видео на кое може да се забележи како помлад дечко се самозадоволува на фекфентно место пред Трговскиот центар Бисер во Аеродром и тоа во денски период кога има зголемено движење на луѓе.

На објавата се повикува институциите веднаш да реагираат.Автор: Администратор
Објавено на: 02/09/2018 19:15