Оштетена сопственичка на дуќан објави фотографии и видеоснимка од жена која професионално краде по продавници.

Корисничката на социјалните мержи предупредува дека жената е професионалец, а други пак ја препознаваат дека е жена од Драчево, која многу добро е позната во тој дело од градот.

Жената ги препродава украдените работи.Автор: Администратор
Објавено на: 10/09/2018 01:12