Е овие, Македонијо, 27 години ни ја кројат нашата иднина, не учат на Европски принципи, работат за просперитет на македонските граѓани, се грижат за младите, ја унапредуваат економијата, го прават животниот стандард подобар и своите кариери ги посветуваат за подобро утре... Нив да ги чуваш Македонијо!

16.12.2016 година - Амди Бајрам на протестите пред ДИК организирани од страна на ВМРО-ДПМНЕ во врска со нерегуларностите на предвремените парламентарни избори - Заев многу блиску ќе му биде погребот, многу бргу ќе му дојде погребот, ќе биде у кардиологија таму, ќе го удри инфаркт после неколку дена, таму ќе му одиме на посета, ќе му палиме свеќа и на гробишта.

12.09.2018 година - Амди Бајрам во изјава за Макфакс - Не сум го кажал тоа, го демантирам тоа и мислам дека тоа се само измислици.Автор: Администратор
Објавено на: 14/09/2018 04:01