Скопјанец објави видео-снимка од неговата спална соба додека две лица претураат по домот.

Крадците влегле во неговиот стан, декативираќи го претходно алармот. Барале, претурале, додека скриената камера ги снима.

„Додека не бевме дома, овие двајца крадци влегле и провериле сѐ барајќи злато и пари. За среќа ништо не недостасува, но фактот што успеале да му го исклучат алармот покажува дека се професионалци. Камерата што ја имав скриено во спалната ги сними нивните лица, па полицијата лесно ќе ги пронајде“ – вели сопственикот.Автор: Администратор
Објавено на: 04/11/2018 03:09