Првите врнежи снег за оваа есен го парализираа функционирањето на надземниот транспорт во Њујорк.

Влажниот снег и и силните налети на ветар кршеа гранки од дрва кои го отежнаа сообраќајот, јавија локалните медиуми.

Полицијата им препорача на луѓето да не излегуваат и да ги избегнуваат патиштата.

Поради лошото време, автобусите тешко стигнувале до централната автобуска станица на Мехнетн, што предизвикало голема гужва на станицата.

Доцнеле и вонградските возови, а на мостот „Џорџ Вашингтон“ дошло до верижен судар во кој учествувале неколку автомобили.Автор: Администратор
Објавено на: 16/11/2018 09:37