Во Собранието денеска имаше јавна расправа за справување со енормното загадување. Меѓу присутните беше и градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов кој треба да говори кои мерки ќе ги преземе градот.

Но, Шилегов додека траше расправата си играше игри на својот мобилен телефон, успешно поминуваше нивоа и не беше заинтересиран за тоа што се предлага, пренесува Пресинг ТВ.Автор: Администратор
Објавено на: 27/11/2018 14:14