На видеото може да се види како крадецот чека момент кога ќе остане сам, па за помалку од една минута успева да ја наполни својата јакна со чоколади и тоа од оние од по 300 грама. Дејството се одвива во маркет во Штип.Автор: Администратор
Објавено на: 14/12/2018 04:12