Апокалипса на нашата реалност, дистопичниот свет на нашата земја како исечок од Mad Max.

Секој кој знае/л и бил/е одговорен и надлежен во било каков контекст ќе одговара за ова. За ова се лежи во затвор, објави на Фејсбук иницијативата О2.

Ложење гуми во печки за вар во Струмица (Галерија)


Автор: Администратор
Објавено на: 21/12/2018 04:08