Момче ја побара за жена својата девојка, на Плоштадот Македонија во Скопје за време на настанот „Винтерленд“. Тој клекна пред својата сакана со песната „All Of Me“ од Џон Леџенд, а за убавата атмосфера, тој запали и свеќи во вид на срце.

Повеќе информации на Женски магазинАвтор: Администратор
Објавено на: 22/12/2018 02:38