Порталот Tetova1 објави видео од автобусот кој на автопатот Тетово – Скопје се движи со над 135 километри на час.

Видеото е направено од автомобил, а возачот се обидува да го следи автобусот, но му оди тешко. Брзиномерот со кој тој се движи, е 135 км на час.



Автор: Администратор
Објавено на: 16/02/2019 13:08