На фејсбук страната Скопје мора да дише се објави видео на кое се гледа како од градски автобус испарува чад а истиот е снимен во центарот на Скопје.

“15.02.2019 Скопје. Еве уште еден "исправен" автобус што поминал регистрација и земал лиценца... темпирана бомба која загадува премногу!

п.с Инаку автобусот е тотално полн.“ - стои во фејсбук објавата.Автор: Администратор
Објавено на: 16/02/2019 13:11