Секретаријатот за европски прашања го погреши новото име на државата.

Имено на официјалниот веб сајт на Секретаријатот за европски прашања новото име на државата е напишано како „Republic of Nort Macedonia“ наместо точната формулација „Republic of North Macedonia“.Автор: Администратор
Објавено на: 16/02/2019 13:28