Нецензурирано видео се појави на социјалните мрежи со дечко и девојка кои имаат секс на покривот на Градскиот трговски центар во Скопје.

Скопскиот пар максимално ја искористија можноста за уживање пред да биде поставен т.н. зелен покрив. како иницијатива на градските власти за зголемување на зеленилото во главниот град.Автор: Администратор
Објавено на: 23/02/2019 06:04