На социјалните мрежи беше споделено видео на кое може да се види како на еден од автоматите за наплата на паркинг место на дисплејот е пуштен порно филм.

Според коментарите се работи за автомат во сопственост на паркинзи на Општина Центар поставен во близина на државната болница.Автор: Администратор
Објавено на: 01/05/2019 06:17