Додека траеа подготовките за пречекот на Папата Франциск на Скопјанец му „тргна“ неделата со 1000 евра плус.

Во превод, паметно искористена пауза за време на организацијата во главниот град.Автор: Администратор
Објавено на: 07/05/2019 18:01