Ангела Петреска има 20 години и боледува од церебрална парализа. За подобрување на нејзината состојба потребно е да замине на операција во специјална хируршка клиника во Чуприја, Србија.

Таа живее со својата мајка, која поради ниските финасиски примања не е во можност да ја покрие сумата за операција и пост оперативното лекување и затоа апелира за помош.

Сите заедно да и помогнеме на Ангела!!! Еден повик и донација од 100 денари не е многу, но за Ангела живот значи.

За корисници на Телеком - 070 143 - 113

За корисници на ВИП - 143 - 470

Сметка за донации:

300021000009022

Комерцијална Банка

Име: Ангела Петреска

Потребна е помош од сите хумани луѓе за 20 годишната Ангела Петреска


Автор: Администратор
Објавено на: 10/05/2019 01:40