Солзи радосници, насмевки, песни… Вардар не сплоти сите. На социјалната мрежа Фејсбук се појави уште едно интересно видео.

Вардар се сака од Келн па до Кина… Ајде, ајде Вардаре!Автор: Администратор
Објавено на: 04/06/2019 13:24