Членовите на Нуркачки центар „Akvatek“ на својот фејсбук продил објавија слика од фрлена када во Охридското езеро.

– Некој си го реновирал тоалетот. Секоја чест, БРАВО, пишуваат од „Akvatek“.

Додаваат дека локацијата е помеѓу „Сараиште“ и „Мостот на Желбите“, на околу 100 метри од брегот, на длабочина од 5 метри.Автор: Администратор
Објавено на: 15/07/2019 11:18