На социјалните мрежи се шири фотографија на која може да се забележи транспорт на мртов коњ обесен на камион кој проаѓа низ улиците на главниот град.

Иако се претпоставува дека мртвото животно се носело на депонија, сепак глетката беше вознемирувачка а не беа запазени никакви процедури кои треба да се превземат при транспортирање на угинато животно.

Низ улиците на Скопје се возеше мртов коњ обесен на камион (Фото)


Автор: Администратор
Објавено на: 28/01/2020 19:04