Сликите се направени во петок (13.03.2020) и сабота (14.03.2020)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)

Скопје vs Коронавирус (Галерија)


Автор: Администратор
Објавено на: 15/03/2020 03:25