Внук реши да ја прекине досадата поигрувајќи си со својата баба. Додека бабата спие тој решава да ја разбуди на еден поинаков начин – ќе ја излаже дека е убиен српскиот претседател, Александар Вучиќ.

Нејзината реакција стана вистински хит на социјалните мрежи.Автор: Администратор
Објавено на: 01/11/2017 03:41