Пејачите од групата „Бијело дугме“, Тифа и Ален Исламовиќ имаа физички дуел по настапот во Будва за Нова година.

Како што може да се забележи на снимката Тифа прво со глава го удира Ален Исламовиќ а овој потоа со нога му возвраќа.Автор: Администратор
Објавено на: 11/01/2018 12:28