Во тек е интервенција на скопската Противпожарна бригада во населбата Козле каде вечерва избувна пожар во стари гаражи на улицата „Миле Под Јорданов“.

Според информацииите од Противпожарната бригада на Град Скопје, на терен се испратени пет пожарникари со две противпожарни возила.

Пожарот е е пријавен околу 21:30 часот.Автор: Администратор
Објавено на: 10/09/2019 23:36