На подрачјето на ОВР Крива Паланка во текот на вчерашниот ден (09.01.2021) преземени се засилени мерки и активности во областа на сообраќајот и констатирано е дека 29 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената, а двајца управувале возила пред да се стекнат со право за управување на моторно возило.

И во наредните денови продолжуваат засилените контроли со цел да се обезбеди поголема безбедност на патиштата.Автор: Администратор
Објавено на: 10/01/2021 12:09