Полициски инспектори за спречување на недозволена трговија со дрога и специјалците од САЕ Тигар денеска спречија меѓународен транспорт на дрога од Албанија во нашата држава.

На влезот во Гостивар запленета е дрога, а уапсени се лица од Горна Матка и Грчец.Автор: Администратор
Објавено на: 04/12/2023 03:19