Поради сообраќајна несреќа, од 16:10 часот се пренасочува сообраќајот на автопатот од наплатна станица Сопот кон Гевгелија, кај крстосница Башино село.

АМСМ информира дека возилата привремено се пренасочуваат низ градот Велес.Автор: Администратор
Објавено на: 23/05/2024 17:11