Прогнозерите кои погодија кој ќе биде првиот стрелец на натпреварот помеѓу Тотенхем и Арсенал и добија ваучер во вредност од 200 денари се:

1. Борјан Николов

2. Бошко Галевски

3. Стојан Велјановски

4. Елвис Шефкет

5. Дарко Ристовски

6. Милан Иванов

7. Горан Поповски

8. Бојан Галевски

9. Петре Петковски

10. Оливер Мицевски

Прогнозерите кои го погодија Dele Alli како прв стрелец на натпреварот и добија ваучер во вредност од 100 денари се:

11. Добре Нунев

12. Захират Ибраимов

13. Мирјана Угриновска

14. Костадин Петровски

15. Славе Ѓинкоски

16. Дејан Додевски

17. Пеце Вељаноски

18. Горан Сливоски

19. Јован Атанасовски

20. Филип Цветковиќ

21. Срѓан Дурлевиќ

Добитниците на ваучери кои имаат Sport Life клуб картичка ваучерите ќе ги добијат во рок од 72 часа на нивните картички додека добитниците кои немаат Sport Life Клуб картичката ваучерите ќе ги добијат во рок од седум до десет дена.Автор: Администратор
Објавено на: 03/05/2017 00:58