„Место на злосторство: Исчезнувањето во хотелот Сесил “ (Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel) е новата серија број 1 на Нетфликс.

Станува збор за документарец во четири дела, за исчезнувањето и смртта на 21-годишната канадска студентка Елиза Лам Хо Ји во 2013 година.

Сите четири епизоди на стрим-платформата се објавени завчера, а оценките на ИМДБ засега се движат меѓу 6,1 и 7,3 од 10.Автор: Администратор
Објавено на: 12/02/2021 10:30