Претстојниот филм „Ограбувач на гробници“ (Tomb Raider) е закажан за март в година. Глумицата што ја игра Лара Крофт во овој филм е речиси идентична верзија на ликот од видеоиграта.

Во интервју за Џи-кју се појавија слики на главната ѕвезда Алисија Викандер, на кои ја гледаме глумицата со завои, копач и лак и стрели.

Кога првпат излезе „Ограбувач на гробници“ во 2013, верзијата на Лара на Кристал динамикс изгледаше помалку претерана од претходните верзии. Очигледно таа одлука влијаела во филмовите, зашто една од најзабележливите работи тука е колку облеката на Викандер го имитира изгледот на Лара во последните игри „Ограбувач на гробници“.

„Ограбувач на гробници“ ќе се појави во кината на 16 март 2018 година.

Има ли разлика меѓу реалната и виртуелната Лара Крофт?


Автор: Администратор
Објавено на: 11/04/2017 06:22