Вардар знае како да се израдува на овој историски успех за клубот. Нашиот тим е првиот кој што обезбеди учество во групната фаза од едно европско натпреварување.

После натпреварот радоста на Вардарци беше неизмерна. Еве неколку фотографии од Вардаровата соблекувална после мечот:

Неизмерна радост во соблекувалната: АЈДЕ, АЈДЕ, АЈДЕ ВАРДАРЕ!Автор: Администратор
Објавено на: 25/08/2017 09:28