Македонската фудбалска федерација преку гласање на официјалната веб страница ќе ги избира најдобрите за сезоната 2016/17.

Најдобар фудбалер од ПМФЛ (Бесарт Ибраими, Стефан Сиповски, Ферхан Хасани);

Најдобра фудбалерка од ПЖФЛ (Илза Максути, Јана Чубриновска, Александра Ристовска);

Најдобар тренер во младинска категорија (Беким Османи, Горан Станковски);

Најдобар фудбалер во младински лиги (Елиф Елмаз, Јани Атанасов, Енес Фазлагиќ);

Најдобар футсал играч (Еркан Сефери, Александар Глигоров, Драган Петровиќ).Автор: Администратор
Објавено на: 16/11/2017 13:19