Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Илчо Ѓорѓиоски се очекува во следниве денови да се повлече од челната позиција на ФФМ.

Својата одлука за повлекување од Федерацијата, Ѓорѓиоски се очекува да ја соопшти на членовите на УО на ФФМ на закажаниот состанок.

Ѓорѓиоски 6 години ја предводеше „Куќата на фудбалот“ на Македонија, а пред него на оваа позиција се наоѓаа Љубисав Иванов, Ламбе Арнаудов, и Харалампие Хаџиристевски.Автор: Администратор
Објавено на: 18/07/2018 23:46