[photo]

Makpress.mk прогнозира дека на пријателскиот натпревар помеѓу Торонто и Портланд Тимберс во рамки на Америчкото фудбалско првенство двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа натпреварот ќе заврши со 3 или повеќе гола.

Тип: Торонто - Портланд Тимберс – ГГ3+

Коефициент: 1.85

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 13.08.2017, 00:00


Типко: Торонто - Портланд Тимберс

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 12/08/2017 12:50