Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот од Италијанскиот куп помеѓу Милан и Верона, ќе бидат постигнати минимум три гола на целиот натпревар.

Тип: Милан - Верона 3+

Коефициент: 1.53

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 13.12.2017, 20:45

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 13/12/2017 02:46