Makpress.mk прогнозира дека на првиот натпревар од вториот дел на сезоната во калчо лигата помеѓу Интер и Рома, домаќинот ќе постигне минимум 2 гола.

Тип: Интер - Рома Т12+

Коефициент: 2.02

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 21.01.2018, 20:45

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 21/01/2018 03:23