[photo]

Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Риед и Инсбрук во рамки на Австриското првенство двата тима ќе постигнат по еден гол.

Тип: Риед - Инсбрук ГГ

Коефициент: 1.64

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 14.08.2017, 18:30


Типко: Риед - Инсбрук

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 14/08/2017 00:02