[photo]

Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Лестер и Брајтон во рамки на Англиското фудбалско првенство домаќинот ќе постигне минимум два гола.

Тип: Лестер - Брајтон Т12+

Коефициент: 1.85 (

Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 19.08.2017, 16:00


Типко: Лестер - Брајтон

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 19/08/2017 04:41