Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Јанг Утрехт и Осс во рамки на првото коло од втората холандска фудбалска лига двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа натпреварот ќе заврши со 3 или повеќе гола.

Тип: Јанг Утрехт - Осс ГГ3+ Коефициент: 1.66

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 21.08.2017, 20:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 21/08/2017 02:06