Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Лион и Дижон во рамки на седмото коло од Француската лига ќе бидат постигнати минимум 3 гола.

Тип: Лион - Дижон – 3+

Коефициент: 1.55

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 23.09.2017, 20:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 22/09/2017 01:13