Makpress.mk прогнозира дека во второто коло од Лигата на Европа на натпреварот помеѓу Лион и Аталанта, ќе паднат најмалку три гола.

Тип: Лион - Аталанта 3+

Коефициент: 1.80

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 28.09.2017, 21:05

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 27/09/2017 01:29