Makpress.mk прогнозира дека во второто коло од Лигата на Европа на натпреварот помеѓу Розенборг и Вардар, ќе паднат минимум три гола.

Тип: Розенброг - Вардар 3+

Коефициент: 1.90

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 28.09.2017, 19:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 27/09/2017 01:33