Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Ница и Олимпик Марсеј во францускиот фудбалски шампионат двата тима ќе постигнат по еден гол.

Тип: Ница - Олимпик Марсеј - ГГ

Коефициент: 1.63

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 01.10.2017, 21:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 30/09/2017 16:00