Makpress.mk прогнозира дека на саботниот дерби натпревар помеѓу Рома и Наполи во рамки на Калчо лигата на натпреварот ќе паднат минимум три гола.

Тип: Рома - Наполи 3+

Коефициент: 1.55

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 14.10.2017, 20:45

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 14/10/2017 02:14