Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Торонто и Монтреал Импакт во рамки на професионалната фудбалска америчка лига двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа натпреварот ќе заврши со 3 или повеќе гола.

Тип: Торонто - Монтреал Импакт ГГ3+

Коефициент: 1.85

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 15.10.2017, 23:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 14/10/2017 02:28