Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Хамарби и Сирису во рамки на шведското фудбалско првенство двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа натпреварот ќе заврши со 3 или повеќе гола.

Тип: Хамарби - Сириус ГГ3+

Коефициент: 1.85

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 23.10.2017, 19:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 23/10/2017 01:12