Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Арау и Винтертур во рамки на втората швајцарска фудбалска лига двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа натпреварот ќе заврши со 3 или повеќе гола.

Тип: Арау - Винтертур ГГ3+

Коефициент: 2.03

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 23.10.2017, 20:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 23/10/2017 01:18